Les escoles de Vall d'Aro i l'institut Ridaura van presentar ahir el seu pla d'excel·lència educativa als Discovery Meetings de la Fundació Princesa de Girona. Durant la segona jornada dels Premis Fundació Princesa de Girona i en el marc de les Discovery Meetings, les responsables de l'escola Els Estanys van ser les encarregades d'explicar aquest projecte educatiu dels centres de la Vall d'Aro als assistents. Així, van mostrar com han aplicat als seus centres la formació en emprenedoria, gràcies a un conveni amb la Fundació Princesa de Girona. Els 150 professors dels 5 centres escolars van participar a les diferents jornades formatives que els va impartir la Fundació, a través de l'empresa Trilema.

Les responsables d'Els Estanys van explicar que cada any desenvolupen un tema comú en tot el municipi, que treballen tots els alumnes i tots els professors, des de P3 fins a 6è de primària. L'any passat el van dedicar al projecte Platja d'Aro 365 i, entre d'altres accions, van elaborar uns capgrossos en detectar la mancança d'aquestes figures tradicionals al municipi; enguany el dedicaran al Teatre.

A més dels centres de la Vall d'Aro, els Discovery Meetings van mostrar una vintena de projectes d'emprenedoria educativa més singulars duts a terme durant el curs 2016-17 en el marc del programa «Educar el talent emprenedor». Gràcies a la distribució en grups reduïts, els assistents van poder consultar i comentar les diferents iniciatives amb els seus impulsors.