22 de juny de 2017
22.06.2017

L'actor Pep Cruz llegirÓ el manifest de rebuda de la Flama del Canigˇ a Girona

L'acte comenšarÓ a les sis de la tarda amb la sortida des de la plaša de Sant Pere fins a la plaša del Vi

22.06.2017 | 06:30

L'actor i director de teatre Pep Cruz serà l'encarregat de llegir demà el manifest durant l'acte de rebuda de la Flama del Canigó a Girona que organitza Òmnium Cultural Gironès, conjuntament amb l'ADAC, la Fundació Llibreria Les Voltes, l'ANC, El Forn i l'Ateneu 24 de juny, L'acte començarà a les sis de la tarda amb la sortida del seguici de la Flama de la plaça Sant Pere i acabarà a la plaça del Vi, com ja és tradicional.

La cercavila comptarà amb la participació de la Fal·lera Gironina, els Gegants de Santa Eugènia, els Marrecs de Salt, els Diables de l'Onyar i el GEiEG. Des la plaça Sant Pere la Flama passarà pel carrer de la Barca, el pont de Sant Feliu, el passeig Canalejas, la plaça Independència, el carrer Santa Clara i el pont de Pedra, per acabar a la plaça del Vi.

Cap a les set de la tarda, una vegada la Flama hagi arribat a la plaça del Vi, hi haurà el ball de l'àliga, una exhibició de cada colla, la lectura del manifest per part de Pep Cruz i la distribució de la Flama a totes les associacions i particulars que ho desitgin. A la plaça Sant Pere i a la plaça del Vi es podrà comprar un quinqué per endur-se la Flama a casa. El preu és d'1 euro i explica la història d'aquesta tradició.

Aquest any, el missatge que es llegirà en tots els actes és de l'activista cultural i històric defensor de la Flama Toni Ayala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema