El popular sorteig de l'Euromilions ha deixat un premi de 407.800,24 euros a Girona. Ha estat gràcies al fet que l'administració de loteria al carrer Ultònia, va segellar una de les dues butlletes premiades amb el segon premi (5+1) del sorteig. Segons han explicat des de l'administració, el guanyador havia fet una aposta manual de 2,5 euros.

Tot i que lògicament no saben de qui es tracta, des de La Merche es mostraven ahir molt satisfets per haver pogut repartir un premi d'aquesta magnitud. «Ens fa molta il·lusió poder donar bones notícies, repartir un premi així de gros», assenyalava ahir Andreu Voz, de l'administració de loteria. Si l'encertant hagués obtingut el primer premi (és a dir, 5+2), s'hauria emportat 37 milions d'euros, segons va explicar Voz. Però com que no ha estat així, el pot segueix acumulant-se i per a demà, divendres, 16 de juny, s'aproximarà ja als 50 milions d'euros.

De tota manera, el simple fet de penjar els cartells amb el segon premi ja va provocar la curiositat dels vianants: «N'hi ha molts que entren i miren. No sabem si la persona afortunada se n'ha assabentat al llarg del dia o ho farà properament», va indicar Voz.

1,7 milions de la Primitiva

Ara fa un parell d'anys, La Merche va repartir un altre dels premis «grossos», en aquell cas, 1,7 milions d'euros de la loteria Primitiva, en què la combinació escollida per la persona afortunada va ser l'única de primera categoria. Aquell va ser el premi més gran que havia donat mai la popular administració gironina, situada en un dels punts més cèntrics de la ciutat. En altres ocasions, La Merche també havia repartit quarts i cinquens premis del sorteig de Nadal.