18 de juny de 2017
18.06.2017

Mor ofegat un nen en un estany de les hortes de Santa Eugènia

El menor, de 10 anys, va anar a banyar-se amb dos amics seus i en no saber nedar no va poder sortir de l'aigua

18.06.2017 | 06:30

Un nen de 10 anys va morir en ofegar-se en un estany de la zona de les hortes de Santa Eugènia de Girona. Els equips de rescat van començar a buscar el noi després d'haver rebut l'avís de la seva desaparició poc abans de les vuit tarda. El nen, d'origen subsaharià, havia anat a banyar-se amb dos amics però no sabia nedar i es va ofegar en un dels estanys que hi ha a les hortes de Santa Eugènia.

L'accident va ocórrer en una de les zones verdes de Girona, on hi ha diversos estanys, de poca profunditat, però sí que són aigües plenes de branques i fang.

Els serveis d'emergències van començar la recerca amb l'ajuda de dos helicòpters i efectius de terra i, finalment, un helicòpter va poder localitzar el cos sense vida del menor. El nen havia entrat a l'aigua a la zona del carrer del Poble Sauri i ja no en va poder sortir. Els equips d'emergències, Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers de la Generalitat van començar la seva recerca immediatament després de la denúncia de la desaparició i inicialment només van trobar la seva roba.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook