Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Girona busquen el presumpte autor d´uns tocaments a una dona de 75 anys aquest diumenge al parc del Migdia de Girona. La víctima va denunciar els fets el mateix dia al migdia i assegura que un home jove se li va acostar, anava amb el penis a fora i li va tocar el cul.

Segons explica en la denúncia, pels volts de dos quarts de vuit ella i una amiga seva van anar a donar menjar als gats que hi ha a la zona del parc del Migdia. Quan eren allà van veure un home que s´estava exhibint i mostrava els genitals, segons va avançar la Cadena SER i va confirmar Diari de Girona.

Elles van seguir donant menjar als gats però, després, segons va explicar la víctima a la policia, va sortir l´home de cop al seu cantó, se li va apropar i li va tocar el cul.

La víctima va arrencar a córrer en veure´s sorpresa per l´home que li hauria fet els tocaments i va caure a terra. Després va cridar i l´home va fugir en sentir-se descobert.

La dona va denunciar els fets el mateix diumenge als Mossos d´Esquadra de Girona, que busquen el presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

Aquest no és el primer cop que es produeix un cas amb contingut exhibicionista al parc del Migdia de Girona. L´agost de l´any passat, la Policia Municipal de Girona va haver d´actuar perquè un home es masturbava en un banc a prop d´una quinzena de nens que jugaven als gronxadors del parc. L´home, un jubilat que viu a Girona, va rebre una sanció administrativa per comportament indecorós.