14 de juny de 2017
14.06.2017
40 Años
40 Años

Protesta de la policia per la falta d'efectius

Representants sindicals es van manifestar ahir davant de l'Ajuntament de Girona per reclamar que es contractin 40 nous agents a la ciutat

14.06.2017 | 06:30

Abans de començar el ple, agents de policia i representants sindicals van concentrar-se davant de l'Ajuntament de Girona per tal de reclamar més efectius i millores en el preu de l'hora extra. Els agents van exhibir pancartes on es podia llegir «Girona ciutat de 1a, policia de 3a» o «Policia digna=ciutat segura». El seu portaveu, Jesús Tor­rent, va explicar que havien decidit manifestar-se perquè, malgrat que fa temps que estan denunciant la manca d'efectius, l'Ajuntament fins ara no els ha fet cas. Torrent va explicar que caldrien fins a 40 nous agents per donar un servei correcte a la ciutat, i va lamentar que el consistori només tingui previst incorporar-ne nou en tres anys. «Entenem que quaranta agents nous suposen una despesa important per a l'Ajuntament, però demanem que es faci un pla perquè puguin incorporar-se», va indicar.

Per la seva banda, el regidor d'ERC-MES Pere Albertí i el de Cs Manuel Vázquez van abordar la qüestió durant el ple i van recordar que els efectius actuals no són suficients. La regidora de Seguretat, Sílvia Paneque, va explicar que s'està negociant un increment de l'hora extra: l'Ajuntament proposa un augment del 15-25%, tot i que els sindicats volen que sigui del 60%. També va recordar que la plantilla s'ampliarà en nou agents en tres anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema