Ludivers, el festival del joc i les cultures de la imaginació, que arriba enguany a la quarta edició, es farà del 16 al 18 de juny a les places de la Constitució i de Santa Susanna de Girona. Aquest any es recrearà una platja lúdica creada especialment per a l'ocasió, en la qual es podrà gaudir de sis espais («planetes») diferents: el planeta imaginari, el planeta gastrolúdic, el planeta articiència, el planeta juganer, el planeta click&dit i el planeta econstruïm.

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Sílvia Paneque, ha explicat que «la principal novetat d'aquest any és que pràcticament tots els planetes es troben en el mateix lloc, a la plaça de la Constitució, a excepció del planeta econstruïm, que s'ubicarà a la plaça de Santa Susanna del Mercadal». «Tots els continguts del festival són novetat a la ciutat. Per tant, Girona es converteix en un pol de mostra d'iniciatives lúdiques i creatives», ha volgut destacar també la regidora.

El codirector del Festival, Pau Regincós, ha comentat que «el festival inclou 28 espais de joc, 17 tallers científics, artístics, gastrolúdics i digitals, 5 espectacles ludiversals i hi participen més de quaranta entitats». La directora del centre cívic del Barri Vell, Marta Combis, ha recordat que «totes les activitats són gratuïtes i tenim activitats per a infants de totes les edats, des del planeta Econstruïm destinat a nadons i nens d'educació infantil o com els planetes articiència i click&dit, per a nens de primària i secundària».