La junta de govern de l'Ajuntament de Girona ha aprovat l'adjudicació de les obres de construcció de la pista coberta de l'escola Cassià Costal a l'empresa lleidatana MIJ Gruas per 788.364 euros. Es tracta de la firma que va presentar la segona millor oferta. No obstant, la que havia guanyat el concurs, Serveis d'Instal·lacions Tècniques Empordà, va presentar un preu tan baix que es va considerar temerari. Malgrat que se li va demanar que justifiqués la reducció de costos, els arguments exposats no van convèncer la mesa de contractació. Per tant, la va desestimar la primera opció i va presentar la segona classificada com a proposta d'adjudicació.

El preu de sortida de la licitació era de 984.225,84 euros i s'hi havien presentat onze empreses, tot i que una ja va quedar fora abans de la puntuació perquè no va presentar tota la documentació necessària.

El preu d'adjudicació és més alt que en les altres dues adjudicacions que van acabar amb la renúncia de les empreses que inicialment havien de fer els treballs. El primer cop es va adjudicar a Insyte Instalaciones per 328.948 euros. En un segon concurs, es va adjudicar a 470.851 euros, a Cobra Instalaciones y Servicios.

Les obres està previst que comencin durant l'estiu i només coincidiran amb l'inici del nou curs escolar durant uns mesos. Els treballs corresponen a una primera fase. Un cop es tingui la pista coberta es deixarà tot preparat perquè, en un futur, s'hi puguin fer els tancaments laterals, vestidors i fins i tot unes grades i es converteixi en un pavelló per a l'escola, i per a les entitats i associacions i clubs de la zona. No obstant, per aquesta segona fase encara hi ha data ni pressupost ni previsió.