29 de abril de 2017
29.04.2017
40 Años
40 Años

Treballs a l'entorn de la plaça Marquès de Camps per fer-hi modificacions viàries

Les obres inclouen l'asfaltatge i la pintura i formen part de les modificacions relacionades amb el carril bici de Santa Eugènia

29.04.2017 | 06:30
El mapa de la zona i els canvis previstos.

L´entorn de la plaça Marquès de Camps de Girona patirà a partir de demà treballs i restriccions en el trànsit relacionats amb les obres del carril bicicleta del carrer Santa Eugènia. Fruït d´aquests treballs hi haurà dos canvis: A Marquès de Camps es modifica la prioritat entre els vehicles procedents de la Gran Via de Jaume I i els que procedeixen del carrer Barcelona; i se senyalitza un nou pas de vianants a Jaume I regulat amb un semàfor, que estarà operatiu el 2 de maig.

Les tasques d'asafaltatge es faran demà al matí i la pintura de les marques viàries que afectin a la circulació de vehicles es faran a la tarda. D'aquesta manera, segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, s'aprofita el cap de setmana, amb menys cotxes, per treballar a la carretera i no generar tantes afectacions. El 2 de maig, es pintaran les marques viàries als trams de carril bicicleta segregats, que estan a la calçada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook