28 de abril de 2017
28.04.2017

Campanya de la CUP per «defensar el Trueta i la sanitat pública»

Critica que Madrenas vulgui decidir sobre el nou centre pel seu compte sense consens amb tots els actors

28.04.2017 | 06:30
Presentació de la nova campanya de la CUP.

La CUP-Crida per Girona va presentar ahir la campanya «Defensem el Trueta, defensem la sanitat pública», amb la qual vol situar la qüestió de l'hospital gironí a la primera línia del debat públic.

Lluc Salellas va explicar que la campanya es basarà en dos eixos: exigir al Departament de Salut les inversions necessàries a l'actual hospital i garantir que les decisions sobre el nou Trueta es fan de forma consensuada amb els diferents agents de la regió sanitària de Girona.

En relació amb el projecte del futur hospital, Salellas va recriminar a l'alcaldessa, Marta Madrenas, que pretengui decidir sobre el nou centre pel seu compte, sense comptar amb els diferents actors del món sanitari ni amb les diferents administracions públiques.

Finalment, Salellas va destacar que cal garantir els drets laborals del personal siguin quins siguin el projecte i la ubicació final del futur hospital. També, en la perspectiva que el personal de la sanitat pública ha de tenir un mateix marc laboral sigui quina sigui l'actual entitat gestora, el regidor va posar sobre la taula la possibilitat de fer una prova pilot per unificar el règim laboral del personal dels hospitals Santa Caterina i Trueta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook