La dotzena edició del saló ExpoJove ha aglutinat un total de 7.784 visitants entre joves, pares, tutors i professors que han vingut a buscar assessorament sobre formació, ocupació i emprenedoria a la Fira de Girona.

Per coincidència amb l'inici de Setmana Santa, enguany el saló ha obert un dia menys que en l'edició anterior mantenint el mateix nivell de públic, cosa que ha suposat un increment diari d'un 20% respecte a l'any passat. La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, afirma que «tot i que les dates no acompanyaven perquè han coincidit amb alguns viatges de final de curs, estem molt contents dels resultats d'aquesta edició». Afegeix també que han «estat capaços de mantenir el salt quantitatiu i qualitatiu que es va plantejar en el 2016.» També en destaca la participació d'alumnes de Batxillerat: «A poc a poc, anem aconseguint la implicació dels centres pel que fa als cursos de Batxillerat i Cicles.»

D'entre la quarantena de xerrades, tallers i resta d'activitats, la directora en destaca la Jornada de Difusió de la FP Dual organitzada per la Generalitat. Aquesta ha estat una de les novetats que han servit per inaugurar el saló el primer dia amb un gran èxit de públic. «Ens ha semblat una molt bona iniciativa; creiem que l'ExpoJove també pot ser un espai de reflexió per als professionals del sector, així ho demostra la participació de 150 persones en aquesta jornada», afegeix Cunyat.