07 de abril de 2017
07.04.2017
40 Años
40 Años

La Setmana de la Moda de Girona torna a la ciutat del 9 al 12 de juny

La novetat serà una jornada dedicada al món de l'empresa que reflexionarà sobre la moda sostenible i l'ètica

07.04.2017 | 06:30

La tercera edició de la Setmana de la Moda - Gimoda es farà del 9 al 12 de juny i està organitzada per l'Ajuntament de Girona i Agimod, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany serà la celebració d'una jornada dedicada al món de l'empresa, que es faria el dilluns 12 de juny al Centre Cultural La Mercè. La finalitat d'aquest espai serà reflexionar al voltant de l'eix vertebrador de la tercera edició de la Setmana: la moda sostenible i ètica. En aquest sentit, malgrat que el programa es detallarà més endavant, es convidaran ponents reconeguts en aquest àmbit per exposar les seves experiències, tal com ha explicat la presidenta de l'Associació Gironina per a la Promoció de la Moda (Agimod), Sílvia Castelló, qui ha remarcat que «la moda sostenible és una necessitat i una oportunitat» i que aquesta nova jornada serà «un gran impuls» per a aquesta tercera edició.

La inauguració de la tercera edició de Gimoda es farà el divendres 9 de juny. De nou, el Teatre Municipal serà l'espai principal de les activitats de la Setmana de la Moda, entre les quals destaquen les desfilades que es portaran a terme dissabte i diumenge.


Valor afegit

«El que presentem avui no és un divertimento, sinó que és un acte potent que té la finalitat de treballar per a la dinamització econòmica del nostre territori. El sector tèxtil ja no és un sector emergent a Catalunya, sinó que s'hi està consolidant de nou. Per això, és un sector que té capacitat de crear llocs de treball, i llocs de treball amb valor afegit, i per aquest motiu des de l'Ajuntament ens hi involucrem de forma intensa», ha subratllat l'alcaldessa, Marta Madrenas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook