El menor d'edat apunyalat dimarts al barri de Sant Narcís i el seu presumpte agressor, de 21 anys, es troben encara ingressats en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. Una revenja va acabar amb ambdós ferits i tres detinguts més. I és que un jove (l'agressor) va reconèixer el lladre (apunyalat) que li havia robat el mòbil feia uns dies. En veure'l dimarts a la tarda a la zona de la confluència dels carrers Ibèria amb Bisbe Sivilla, al barri de Sant Narcís de Girona, va treure un ganivet de grans dimensions i li va clavar diverses punyalades a la zona de l'abdomen.

Els amics de l'agredit, per la seva banda, van colpejar de valent l'agressor. Tots dos van acabar ingressats a l'hospital i seran detinguts quan estiguin millor. Es dona el cas que el menor apunyalat s'havia escapat del centre de menors Mas Garriga de Juià.

El jove apunyalat va ser operat dimarts i, segons fonts de l'hospital Trueta, es troba en estat estable i ahir estava previst que pugés a la planta de semicrítics. El seu presumpte agressor, també.

Els Mossos d'Esquadra mantenen el cas obert i no descarten que es puguin arribar a practicar més detencions pels fets.