Mossos d'Esquadra van localitzar dos gossos de raça perillosa en un operatiu contra el frau elèctric que ahir es va desenvolupar al barri de la Font de la Pólvora de Girona. Els dos cans van ser retirats per la canera municipal. L'operatiu policial es va desenvolupar als carrers Roure, Castanyer i Avellaner d'aquest barri del sector Est.

Aquest es va desenvolupar per part dels agents dels Mossos d'Esquadra i juntament amb Endesa en un nou operatiu per detectar comptadors que estan punxats de forma il·legal a la xarxa elèctrica.

En aquests carrers es van trobar fins a 39 habitatges que havien tornat a punxar la llum sense comptador. Aquesta reincidència provocarà que la companyia presenti denúncia contra els veïns que han fet frau elèctric i aquests s'enfronten a un delicte de defraudació de fluid.

En total, la policia i Endesa va revisar fins a 159 pisos d'aquest barri compresos entre aquests tres carrers.

L'operatiu policial es va desenvolupar des de primera hora del matí en aquest barri de la ciutat i hi van participar diverses unitats dels Mossos d'Esquadra: des d'agents de l'ARRO, Seguretat Ciutadana i la Unitat Canina, a banda dels operaris d'Endesa.