13 de març de 2017
13.03.2017

Els germans Roca obriran la seva «fàbrica de xocolata» a Girona a finals de 2017

El projecte l'impulsen amb el xocolater Damian Allsop i s'ubicarà a l'antiga Clínica l'Esperança de la Plaça Catalunya

13.03.2017 | 06:30
Els germans Roca obriran la seva «fàbrica de xocolata» a Girona a finals de 2017

El xocolater Damian Allsop i els germans Roca volen obrir la seva "fàbrica de xocolata" a finals de l'any 2017. S'ubicarà a l'edifici de l'antiga Clínica l'Esperança, a la plaça Catalunya de Girona.

A l'edifici, adquirit fa uns mesos pels germans Roca, també s'hi faran apartaments de luxe destinats a clients del Celler de Can Roca i turistes en general

Ho va explicar el xocolater Damian Allsop en declaracions a Televisió de Girona. Tot i que encara els falten permisos per tirar endavant el projecte i "caldrà fer moltes obres", els promotors de la iniciativa, esperen que es posi en marxa "a finals d'aquest any o a principis del vinent".

A l'edifici hi haurà un obrador on s'elaboraran productes de xocolata d'alta qualitat. A banda de veure tot el procés d'elaboració, també hi haurà una botiga on adquirir aquests productes.

"Serà espectacular", assegura Allsop, que afegeix que tot el cacau es comprarà directament a productors locals, de manera que els diners aniran directament a les plantacions dels països d'origen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook