L'empresa FrescMarket ha obert ja la pàgina web (www.frescmarket.com)que permet comprar tota mena de productes frescos del Mercat del Lleó de Girona. La web està operativa des de principis de mes i permet «ser» a prop d'una trentena de parades del mercat i comprar els seus productes. N'hi ha de carn, de peix, llet, verdures, fruita, ous i altres queviures.

El servei ofereix, a més a més, dos altres opcions de compra: de diferents tipus de begudes i de fruita que no són al mercat. Tot plegat serveix per combinar productes frescos i locals amb productes de supermercat, tal com ha ressaltat un dels responsables de l'empresa, Carles Vilagran.

El sistema de compra és molt senzill. Les comandes es fan des de la pàgina web i tot el que s'encarrega fins a la una del migdia, l'empresa ho porta a casa del sol·licitant l'endemà, segons l'hora que seleccioni el comprador. Si la compra es fa més enllà de la una del migdia, la comanda arribarà en dos dies.

Ara mateix els compradors han de ser en un radi d'uns deu quilòmetres del mercat del Lleó. Això vol dir que la la casa del sol·lcitant ha de ser de termes municipals com Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cartellà, Fornells de la Selva, Bescanó, Medinyà, Sant Julià de Ramis, Celrà, Vilablareix, Aiguaviva, Bordils, Quart, o Riudellots de la Creu, entre altres. La pàgina està en català i en castellà.