La firma Cortefiel ha decidit tancar la seva botiga de la Gran Via de Juame I, que havia obert l'any 2001 després d'una llarga negociació amb l'Ajuntament de Girona. L'empresa havia comunicat als seus clients que tenien fins al 28 de febrer per fer possibles canvis de productes comprats. Ahir, la persiana estava abaixada i ja no tornarà a obrir. Tampoc està previst cap trasllat a un altre local.

L'establiment, de més de mil metres quadrats i amb roba tant per a dona com per a home, va acabar obrint la botiga a l'antiga clínica Muñoz després d'haver-hi renunciat inicialment perquè no estava qualificat com a equipament comercial, ja que havia estat un centre mèdic. Fins i tot havia mirat d'obrir la botiga a la cruïlla entre Joan Maragall i la Ronda Pare Claret, on es va acabar col·locant una botiga d'electrodomèstics i ara un Massimo Dutti, del grup Inditex. Cortefiel va insistir a obrir un establiment a l'eix comercial de Girona fins que va aconseguir obrir a Jaume I.

Fa un temps, amb la consolidació com a gran eix comercial dels carrers Joan Maragall i Migdia, ambdós en línia recta, la botiga ja va tancar una de les seves plantes.

Diari de Girona va contactar ahir amb l'establiment de Girona per tal que donessin una versió del tancament de la botiga, però cap responsable autoritzat va donar cap tipus d'explicació.