n Els joves del projecte Vip Gold de Salt treballen per fer un mercat trimestral d'intercanvi de joguines a Salt de cara a l'any que ve.

Els integrants del project són joves entre 17 i 20 anys. Aquest any estaven molt motivats per engegar alguna activitat a la seva vila.

Després de moltes sessions buscant projectes engrescadors van decidir, amb l'ajuda de la comissió d'infància i adolescència, que volien participar en un projecte destinat als nens de Salt. Van observar i diagnosticar amb l'ajuda d'entitats que la mainada no té joguines de qualitat.

A partir d'aquí, les i els joves han anat visitant projectes els quals hagin treballat amb mainada i així poder treure idees per al seu propi projecte. D'aquí va sorgir la idea d'oferir a la vila de Salt un mercat solidari d'intercanvi de joguines cada tres mesos.

El Vip es basa en la metodologia d'Aprenentatge i Servei. En aquesta metodologia són els joves que pensen, defineixen, calendaritzen i gestionen tot el projecte amb l'objectiu d'oferir un servei a la comunitat prèvia detecció de les necessitats del seu entorn més proper.