n Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 14 de desembre un home, de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor de divuit delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van succeir durant la matinada del passat 13 de desembre a l'interior d'un aparcament que hi ha ubicat al carrer Santa Eugènia de Girona. Una persona desconeguda i aliena al mateix va accedir a l'interior del recinte i va forçar divuit vehicles per poder fer-se amb el material que hi havia a l'interior.

En tots els casos, va trencar un dels vidres del turisme i va sostreure els objectes de valor que els propietaris dels cotxes havien deixat a dins.

Durant la investigació policial es van visionar diverses imatges de les càmeres de seguretat instal·lades a l'aparcament, que van permetre identificar el presumpte autor dels fets.

La investigació va concloure el passat 14 de desembre, amb la localització i detenció del presumpte autor quan es trobava al carrer Doctor Ferran de Salt.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 16 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.