L'odontòleg Pere Siqués Reig va morir dimecres als 93 anys. Havia estat president del Rotary Club de Girona els anys 1987 i 1988, i el soci número 1 del Casino gironí. Pere Siqués va treballar durant molts anys a la clínica dental familiar que havia obert el seu pare Martirià Siqués i Figueres. S'hi havia incorporat l'any 1948, després de completar els estudis a Barcelona i a Madrid. Posteriorment també s'hi va incorporar el seu fill Pere, que fa uns anys ha estat el president del col·legi d'odontòlegs.

Ambdós van anar incorporant a la seva activitat les novetats que anaven apareixent en l'àmbit de l'odontologia, com la implantologia i l'estètica, una de les especialitats de la clínica.

El negoci s'havia fundat el 1921 a la Rambla i es va traslladar al carrer Vern -amb façana a la plaça Catalunya- l'any 1941. Actualment, encara és allà, tot i que ha patit reformes importants, sobretot quan es va decidir reconvertir l'habitatge que hi havia per tal que formés part també de la clínica, per tenir així un negoci amb un espai més gran i modern.

Pere Siqués Reig també va tenir temps d'escriure. Va publicar, per exemple, un llibre de refranys i frases fetes sobre la boca: Refranys, acudits i parèmies. El text conté centenars d'expressions que tenen el seu origen en el complex món de la boca. Serà enterrat avui, en la més estricta intimitat, per desig exprés de la família. Deixa vídua, dos fills, una germana i néts.