Els Mossos d'Esquadra estan buscant l'autor d'una agressió sexual a la ciutat de Girona. Els fets haurien tingut lloc durant la matinada de dissabte al mig d´un ­carrer del cèntric barri de l´Eixample.

La víctima va ser una dona que es trobava passejant sola la matinada de dissabte per un dels ­carrers quan va ser assaltada per un home. L´assaltant, segons va denunciar l´afectada, la va obligar a practicar-li una fel·lació en ple carrer. Després d´agredir-la sexualment, l'home va fugir a corre-cuita del lloc sense deixar ni rastre, segons va avançar ahir El Periódico. La dona, que hauria quedat ben atemorida, no va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona fins l'endemà, és a dir, diumenge al matí, al cap d´unes hores que es produissin els fets.

Des de llavors, els agents dels Mossos estan investigant els fets i per les característiques de l'individu que va agredir sexualment la noia ja tindrien sospites del possible autor, que procediria d'Amèrica del Sud.

Tot i això, a l´hora de tancar aquesta edició, els agents policials encara no havien aconseguit detenir el presumpte autor de l´assalt però continuaven les investigacions.