Els propers dies començaran els treballs per millorar la vorera del carrer Àngel Guimerà de Salt, entre els carrers Pacheco i Picasso, després que aquesta setmana s'hagi fet ja la tala d'arbres prèvia a l'inici de les obres.

Aquest tram d'Àngel Guimerà compta actualment amb un carril lateral i una mitjana amb dues línies d'aparcament. Amb les obres es vol millorar aquest espai urbà, que actualment es dedica majoritàriament a l'aparcament de vehicles, per tal de posar-lo al servei dels vianants.

L'actuació afecta uns 1.600 metres quadrats i inclou l'enderroc de la mitjana actual i l'arrencada de l'asfalt de l'espai a reformar, per tal de poder ampliar la vorera de l'espai sud del carrer. A més, se substituirà l'arbrat actual i es recol·locarà a més distància de les façanes -ja que hi ha veïns que s'havien queixat- i es reordenarà l'aparcament tot respectant, això sí, el nombre de places actual. Per aconseguir-ho, es farà desaparèixer el carril de retorn i les places d'aparcament passaran a situar-se en bateria inversa.

Finançament de Salt 70

El cost de l'obra, que ascendeix a 60.480 euros, s'inclou dins del projecte Salt 70, impulsat per la Generalitat.