La 17a edició de les Fires Populars començarà avui amb un pregó alternatiu a càrrec de Girona Acull. El dilluns dia 31 hi haurà el popular «bicicrucis», el divendres 4 se celebrarà el 5è Sant Pere Rock organitzat pel Forn, el 5 de novembre es farà el concert de reagge de Rise Up i al llarg de les Fires hi haurà diversos concerts davant de l'Ateneu 24 de juny, entre altres activitats. Una de les novetats d'enguany serà el concurs No pastanaga, organitzat pel cau de Vista Alegre, que durarà totes les Fires.

En aquesta ocasió, les entitats que participen en les Fires populars són l'Ateneu 24 de Juny, el Casal independentista el Forn, l'associació de reagge Rise Up, l'Agrupament Escolta i Guia de Vista Alegre i el Barrufet Rondinaire. Tots els actes seran gratuïts.

Les Fires Populars van néixer ara fa 17 anys impulsades per l'Ateneu 24 de juny, amb la voluntat de potenciar les activitats de caràcter popular i participatiu de les Fires de Sant Narcís més enllà de la programació oficial de l'ajuntament gironí.