El president del GEiEG, Francesc Cayuela, i el president del Grup Mifas, Albert Carbonell, han signat recentment dos convenis per tal que Grup Mifas gestioni l´explotació d'un nou aparcament a Sant Ponç i perque continui gestionant el que hi ha a darrera de l´escola de Música, entre els carrers Emili Grahit i la Creu.

L'aparcament de nova creació estarà situat a les instal·lacions esportives del GEiEG a Sant Ponç. En aquest cas, el GEiEG ha cedit el terreny al Grup Mifas perquè aquest realitzi totes les obres necessàries i l´equipament pertinent per posar en marxa l´aparcament l'1 de novembre de 2016. La durada del contracte serà de deu anys i finalitza el 31 d´octubre de 2026. L'explotació serà a càrrec de l'empresa Tadifi, Centre Especial de Treball del Grup Mifas.

D'altra banda, s'ha renovat el conveni d´explotació del «Pàrquing GEiEG», un aparcament situat a tocar del Parc Central, darrera de l´escola de Música, entre els carrers Emili Grahit i la Creu. El contracte es trobava vençut ja que es va firmar el 2006 i s´ha pres l´acord de renovar-lo per deu anys més, en concret fins al 31 d´agost del 2026. En aquest cas, Tadifi és responsable del manteniment, reparació, senyalització preceptiva, control d´accessos i neteja de l´aparcament. Actualment, aquest aparcament dóna feina a tres persones amb discapacitat física.

Tadifi farà un descompte del 20% als socis del GEiEG i als socis de Mifas per a la utilització dels aparcaments.