Molts dels senyals i cartells informatius i d'accés a la vall de Sant Daniel han aparegut trencats, blincats i per terra. La senyalització malmesa és tant de fusta com de ferro i en diferents punts del paratge natural.

La Policia Municipal de Girona i l'Ajuntament estan investigant els fets, segons ha explicat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre. El representant municipal ha lamentat els fets i ha indicat que ja estan treballant en la reposició per tal que novament hi hagi la senyalització pertinent.

En paral·lel a les millores en la senyalització de la vall per part de l'Ajuntament, han aparegut veus crítiques amb l'excés de presència d'esportistes a la zona que dificulten fins i tot la mobilitat. Fins i tot en diversos punts del camí al castell de Sant Miquel hi ha pintades contra els ciclistes on se'ls recorda que no han d'anar a tota velocitat pels camins o carreteres. L'animadversió cap a les bicicletes ha provocat com, en altres punts de les comarques gironines, algú amagava en punts de pas concrets claus enterrats, amb la intenció de fer mal. Va passar per exemple a la muntanya de Sant Grau, a Sant Gregori. En tres altres llocs s'han arribat a col·locar cables a l'alçada del coll.

Temps enrere, en un camp de la vall de Sant Daniel va aparèixer un muntatge fet en paper de wàter que volia protestar per la brutícia i els excrements que deixen els usuaris de la font del Ferro.