La quarta edició del premi Molla d'Or ja té seleccionats els sis finalistes: Gerard Quintana, JordiSànchez, Martí Peraferrer, Anna Vicens, Maria Rosa Agustí i Joan Gràcia. El 6 d'octubre es farà l'acte d'entrega del guardó al guanyador.

El premi Molla d'Or parteix de la idea de Girona Innovació i és una iniciativa privada sense cap ànim de lucre, que anualment vol retre homenatge a una trajectòria personal i professional. Els membres del jurat trien els candidats i el guanyador surt de les votacions obertes a tothom que hi vulgui participar, mitjançant internet.

Com a les anteriors edicions les votacions són per internet al blog: premimollador.blogspot.com i romandran obertes fins al 29 de setembre. El premi que s'entrega al guanyador també és un dels punts diferencials, ja que cada any el fa un artista diferent seguint el seu estil i disciplina artística.

Els guanyadors de les anteriors edicions han estat:Anna Corbella (regatista, 2013), Jaume Reventós (director de l'Idibell, 2014), Iolanda Bustos (La cuinera de les flors, 2015). Els artistes que hanfet el ?guardó han estat: Anna Gainza (2013), Manel Bielsa (2014) i Paco Padilla (2015).