Les hores extra que van fer els treballadors de l'Ajuntament de Salt per la manifestació de l'11 de setembre -majoritàriament brigades i policia municipal- tindran un cost de 10.000 euros per a les arques municipals. Tot i això, l'equip de govern assegura que el retorn per al poble va ser molt més elevat, ja que alguns restaurants van multiplicar per tres, quatre o fins i tot vuit la seva facturació habitual.

El regidor de C's, Atilano González, va criticar que el consistori pagui de la seva butxaca aquestes hores. «Que ho facin l'ANC i "minum Cultural», va demanar. L'alcalde, Jordi Viñas, li va respondre que l'Ajuntament, quan col·labora en algun acte, ofereix els seus serveis, i en aquest cas no va ser l'excepció.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Àlex Barceló (ERC), va explicar que des de l'Ajuntament havien animat bars, restaurants i comerços a obrir aquell dia, al considerar que podia va ser una bona oportunitat econòmica per al poble. I segons indica, a banda d'haver aconseguit omplir totes les reserves i haver multiplicat la facturació dels restaurants, també van aconseguir impactes a les xarxes socials per valors d'entre 34.000 i 100.000 euros. Per tot plegat, l'equip de govern va mostrar-se satisfet de la inversió dels 10.000 euros en hores extra de la brigada i la policia, ja que el resultat va ser satisfactori. Alguns dels treballadors cobraran les hores extra i d'altres les recuperaran amb hores extra. l.f.g. salt