E

l seu nom ha saltat els darrers dies a la premsa rosa perquè podria ser el nou xicot de la cantant Taylor Swift. Tot i això, l'actor, model i cantant Lee Min Ho (Seül, 1987) compta amb el bagatge d'una sòlida carrera, ja que actua en sèries asiàtiques des de que tenia setze anys, ha aparegut en quatre pel·lícules i també ha publicat un parell d'àlbums de música. Tot plegat l'ha convertit un autèntic ídol de masses al seu país, on en els últims anys ha guanyat en diverses ocasions premis al millor actor, el més popular i el més atractiu. La seva popularitat el va portar a ser l'ambaixador públic de la campanya de Corea del Sud per atraure el turisme. A més, ha volgut mostrar també una cara més solidària tot convertint-se en ambaixador honorari d'Unicef en la lluita contra la malària i també en ambaixador de la campanya xilena Reforestemos Patagonia.

Televisivament, la sèrie que el va dur a la fama va ser Boys Over Flowers. Més endavant, obtindria nous èxits amb les sèries Faith i The Heirs, amb les quals es va consagrar com un autèntic ídol de masses al seu país. A la gran pantalla, va triomfar amb l'estrena de la pel·lícula Gangam Blues, un film d'acció ambientat en els anys 70, i la recent Bounty Hunters, que es va convertir en un èxit de taquilla.

Pel que fa a la seva vida privada, durant diversos mesos se l'ha relacionat amb una altra estrella del seu país, la cantant i actriu Bae Suzy. Tot i això, els últims rumors diuen que podrien haver tallat i que Min Ho podria ser la nova parella de la nord-americana Taylor Swift.