El jutge ha enviat a presó un home per cometre set atracaments amb arma de foc i un delicte de robatori amb violència i intimidació a un domicili de Girona, l'any 2014, que va causar punts de sutura i un traumatisme cranioencefàlic a la víctima, a qui van prendre diners i telèfons mòbils.

El noi, de 28 anys i nacionalitat espanyola, feia un any que escapava de la justícia i tenia tres ordres de crida i cerca, dues d'ingrés a presó. Els Mossos d'Esquadra van arrestar-lo el passat divendres a la ciutat de Girona després que fes una estrebada i, més tard, robés amb l'ús de la violència un telèfon mòbil. En veure la presència policial, el noi va fugir primer en bicicleta i després corrents. Una vegada enxampat, va resistir-se.

Un cop a comissaria, la Unitat Territorial d'Investigació dels Mossos va relacionar el detingut amb set robatoris amb violència i intimidació i un robatori amb violència en una casa habitada, tots ells succeïts el 2014. En tots els atracaments l'home esgrimia una arma de foc i robava els diners de diferents locals i establiments comercials de Girona. Pel que fa al robatori violent en domicili, va tenir lloc la matinada del 22 de setembre del 2014 a un barri de Girona.