L'Ajuntament de Girona ha enderrocat el mur que hi havia des de fa mesos al davant de l'edifici de la central del Molí del carrer Santa Clara. Els comerciants de la zona s'havien queixat que la paret els tapava els aparadors i els perjudicava. Fins i tot, van entrar un escrit a l'Ajuntament per demanar-ne un de diferent. Per exemple que fos amb tanques enreixades, que són més transparents.

El mur l'havia aixecat l'empresa que feia obres al Molí. Aquests treballs però, es van aturar perquè la constructora va fer fallida i va deixar l'obra quan tot just feia unes setmanes que les havia iniciat. La reforma s'havia adjudicat a Actia Iniciativa SL per 874.357 euros.

Fa unes setmanes, l'Ajuntament ja va retirar la grua de grans dimensions que hi havia a la finca i ja que es considerava que no tindria cap utilitat durant molt mesos perquè els treballs estan aturats. Només podia representar un risc en cas de ventades. Els diners per fer l'operació de desmuntatge es van treure de l'empresa que va abandonar la reforma.

Aquelles obres havien de servir perquè l'immoble fos la seu del centre cívic del Mercadal amb espais per a l'Associació de Veïns i per al casal de la Gent gran, que actualment està al carrer Grober.

L'aturada de les obres però, va fer replantejar a l'Ajuntament el futur ús de l'edifici. Finalment, el centre cívic s'ubicarà en un local de la Universitat de Girona de la plaça Jordi de Sant Jordi i el Molí serà un espai municipal on hi haurà els serveis de recaptació. L'inici d'aquestes dues obres encara no té data.