13 de juliol de 2016
13.07.2016
40 Años
40 Años

Girona Centre i SER.GI promouen «1 bossa x 1 il·lusió»

Volen sensibilitzar el consumidor tot oferint-li l'opció de pagar la bossa per una finalitat solidària

13.07.2016 | 06:30
Els representants de les entitats, amb el cartell de la campanya

L'associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i la Fundació SER.GI posen en marxa una campanya que han batejat amb el nom «1 bossa x 1 il·lusió». Davant la futura obligatorietat de cobrar les bosses de plàstic i amb l'objectiu de sensibilitzar tant el comerciant com el consumidor, tots els establiments associats a Girona Centre que s'adhereixin a la campanya oferiran als seus clients la possibilitat de pagar la bossa ara ja amb la voluntat, i la recaptació serà en benefici de la Fundació SER.GI. Cada botiga disposarà d'un distintiu i d'una guardiola.

Si bé el sector de l'alimentació és el que està més conscienciat amb el pagament de les bosses de plàstic, el gran gruix del petit comerç encara les regala. El president de Girona Centre, Josep Maria Noguer, explica que «el comerç de proximitat és el que haurà de fer més esforços atesa la seva estreta relació amb els clients i per aquest motiu ens volem avançar i transformar aquests esforços en oportunitats per una causa solidària, on el client no percebi que paga una bossa sinó que fa conjuntament amb el seu botiguer un gest solidari».

Per la seva banda, el director de la Fundació SER.GI, Lluís Puigdemont, subratlla que la campanya «és una bona iniciativa per sensibilitzar sobre la responsabilitat que cada part, ciutadans i botiguers, tenim en el consum de plàstic».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook