Temps de Flors permet visitar més de 100 espais de la ciutat de Girona. L'organització ha fet una selecció dels deu imprescindibles d'aquesta mostra. Són llocs emblemàtics de la ciutat, i probablement també alguns dels més concorreguts:

Escales de Sant Martí. És un dels punts més fotografiats de la ciutat. Tant a les escales com a l'església que hi ha al capdemunt hi solen haver alguns dels muntatges més espectaculars de temps de flors.

La catedral. És l'espai més emblemàtic del Barri Vell de Girona i la instal·lació que es fa a la seva escalinata és una de les més esperades de Temps de Flors.

Plaça dels Jurats. Una de les places més belles del Barri Vell, on normalment es poden veure instal·lacions de gran format.

Banys Àrabs. Destaca per la seva cúpula que corona la piscina central d'aquesta construcció romànica.

Sant Feliu. La basílica gòtica destaca pel seu campanar. A les seves escales se celebren alguns dels actes més interessants de la Mostra.

Sant Nicolau. L'antiga capella és avui un espai d'exposicions. Enguany, la peça artística floral va a càrrec d'Eduard Maynegre Laguarda.

Sant Lluc. Situada molt a prop de la catedral i del passeig arqueològic, aquesta esglèsia acull el castrum dels Manaies.

Sarraïnes. L'edifici, molt a prop dels Banys Àrabs, sol acollir muntatges florals de gran espectacularitat.

Jardins dels Alemanys / Torre Gironella. Dos espais de gran bellesa situats prop de la muralla i del passeig arqueològic que durant Temps de Flors perden la tranquil·litat que s'hi respira habitualment. Si sou matiners els disfrutareu amb més calma.

Casa Lleó Avinay. Casa particular amb un jardí molt simbòlic que era propietat d'un dels jueus més rics de la ciutat l'any 1492.