Les armes que el nen de 12 anys va robar fa uns dies de l'antiga seu dels antiavalots de la carretera de Barcelona no són l'únic objecte que es va emportar la criatura de les instal·lacions. A més va sostreure un trepant, material informàtic i d'altres eines que hi havia a les instal·lacions.

Quan la policia va anar a casa seva li varen descobrir l'arsenal d'armes llargues i curtes. I, segons els Mossos, no tots els objectes són robats a la seu de l'ARRO ja que n'hi ha d'aire comprimit i asseguren aquestes no serien entre les que es va emportar del seu equipament, ara tancat.

Entre les armes que el nen es va emportar -que, segons els Mossos, són de joguina- no n'hi ha només d'entrenament, sinó que també n'hi ha de part de comissos d'armes simulades que havia fet la policia i que, com ja va avançar Diari de Girona, sí que estava previst que fossin per destruir.

Se sospita que el menor que va entrar a la nau de la carretera de Barcelona no ho va fer sol sinó que ho podria haver fet amb altres nens que s'haurien endut més objectes.

Confessió

El fet es va descobrir després que agents de la Policia Municipal de Girona veiessin fa uns dies el nen amb una de les armes robades i li preguntessin d'on l'havia tret. El nen va confessar que havia anat a la nau que tenia l'ARRO a la carretera de Barcelona i les havia tret d'allà. A partir d'aquí els Mossos varen començar a investigar el succés i el dimecres el varen poder denunciar. Els agents van localitzar els tutors del menor i quan van anar a casa seva van descobrir l'arsenal que havia acumulat.

L'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos a Girona no està a la carretera de Barcelona de la ciutat des de fa un any. El mes de març de 2015 es varen instal·lar juntament amb els Tedax i la Unitat Canina a l'edifici de l'antic Institut Gaudí de Girona, a la carretera de Santa Coloma. La seu en desús està molt deteriorada.