Els Mossos d'Esquadra han detingut el lladre violent que va assaltar i malferir una dona de 72 anys el 17 d'abril al barri de Sant Narcís de Girona. L'home va robar-li la bossa de mà però per fer-ho la va esperar en un passatge de l'avinguda Sant Narcís i la va abordar al portal de casa seva. Allà la va malferir a cops de puny. Com a conseqüència del robatori amb violència, la dona roman a la UCI del Trueta.

Finalment, els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) han detingut el suposat autor del fet i asseguren que estava de pas a la ciutat i investiguen si està al darrere d'un altre fet violent a Girona que també va enviar a l'hospital la seva víctima. Un home de 82 anys també va patir un assalt similar, en aquest cas al vestíbul del bloc de pisos de l'avinguda Santa Eugènia on viu, i també el va acorralar. L'home va donar-li també cops de puny i tot per robar-li la cartera. Arran del robatori violent també va acabar a l'hospital Trueta.

L'arrest dels Mossos ha estat possible pocs dies després i gràcies a les imatges que va captar una càmera de vigilància que hi ha a la zona. Els agents l'han estat buscant a l'estació i en altres punts de Girona i, finalment, el varen detenir dimecres al migdia.

El detingut és un home que és veí de València i, de fet, també s'investiga si està al darrere de fets comesos a la Comunitat Valenciana els darrers mesos i del mateix estil amb tanta violència. Per ara, hi ha secret de sumari sobre el cas i no es descarta que se li puguin imputar més delictes en les properes hores.