29 de abril de 2016
29.04.2016

Salt utilitzarà productes biodegradables per combatre els pugons

29.04.2016 | 06:30

L'Ajuntament de Salt té previst utilitzar productes biodegradables, sense toxicitat per als humans, per lluitar contra els pugons que a la primavera parasiten les plantes. Les primeres fumigacions són previstes per demà dijous 28 d'abril, si les condicions meteorològiques ho permeten.
Està previst tractar els catalpes del passeig Josep Maria Folch i Torras i els hibiscus del carrer Francesc Macià entre el passeig dels Països Catalans i l'EUSES, per tal de rebaixar la població de pugons, segons va informar ahir el consisori en un comunicat. En la lluita contra els pugons s'utilitzaran productes biodegradables i naturals. Les seves substàncies actives, segons van assegurar, «són compatibles amb el medi ambient i respectuoses amb la fauna auxiliar, i no suposen perill de toxicitat en el seu maneig».
S'informarà els veïns de la zona afectada, tot i que com que no es tracta de tòxics, els tractaments es poden fer a qualsevol hora del dia, sense previ avís als vianants i veïns, perquè no suposen cap perill. Fa uns dies, el PSC es va queixar que l'Ajuntament mantingués els tractaments amb herbicides tòxics en zones densament poblades tot i que en una moció al ple municipal s'havia aocrdat deixar de fer-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema