28 de abril de 2016
28.04.2016

Desallotgen la bibliotecade la UdG del campus de Montilivi per una fuita de gas

28.04.2016 | 06:30

Una fuita de gas va obligar a desallotjar durant més d'una hora la biblioteca de la UdG al campus de Montilivi de Girona. Els Bombers, el SEM, la Policia Municipal de Girona i diversos tècnics de Gas Natural van traslladar-se fins a un pati d'un edifici del carrer Puig Montilivi, situat a tocar la biblioteca on treballava una retroexcavadora que va provocar una petita fuita de gas en danyar una canonada.

Els Bombers que s'hi varen desplaçar amb cinc dotacions i amb la companyia gasista van donar aviat per controlada, però segons van assegurar fonts dels Bombers, es va haver d'evacuar els pocs estudiants i treballadors de la biblioteca per comprovar que no hagués entrat gas a la zona. Al voltant d'un quart d'onze, un cop es va donar la fuita per segellada, els estudiants van poder retornar a la biblioteca i, sortosament, no es va haver de lamentar cap ferit.

Segons va informar la companyia Gas Natural, a la una del migdia la fuita ja estava totalment segellada i van remarcar que es devia a un accident d'una retroexcavadora que va tocar una canonada durant unes obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema