Una família va resultar intoxicada per fum després de cremar durant la matinada de dimecres a dijous quatre vehicles que estaven aparcats al carrer Àngel Guimerà de Salt. Les causes de l'incendi es desconeixen i els Mossos d'Esquadra les investiguen, tot i que aparentment no hi van trobar signes d'intencionalitat. Els tres membres de la família intoxicada van ser traslladats en ambulàncies del SEM cap a l'hospital Santa Caterina amb símptomes lleus.

Els fets es van desencadenar al voltant de les dues de la matinada. Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi d'un vehicle, en concret, una furgoneta de paqueteria que estava estacionada a l'alçada del número 95 del cèntric carrer de Salt. Ràpidament s'hi van desplaçar quatre dotacions dels serveis d'extinció d'incendis, així com la Policia Local de Salt, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

Les flames es van escampar ràpidament i de la furgoneta van afectar tres vehicles més que estaven estacionats en aquest vial de Salt. La furgoneta va quedar totalment inservible i d'altres vehicles van tenir menys afectació.

Els Bombers varen apagar el foc en pocs menys d'una hora i mitja però el fort fum que va generar l'incendi va afectar les façanes dels blocs de pisos del número 93 i 95. En aquest últim una família del cinquè pis va ser atesa pel SEM i va patir una lleu inhalació de fum. Els serveis sanitaris van decidir traslladar per precaució el pare, la mare i el fill a l'hospital de Salt. Ahir el matí es van retirar els vehicles i els serveis de neteja municipals van estar netejant la zona, que es podia veure ben negra.