Prop de cent comerços de l'eix comercial de Girona llueixen els aparadors gastronòmics que competeixen en el VIII concurs d'aparadors gastronòmics, convocat per l'agrupació Girona Centre Eix Comercial, amb motiu de la celebració de la 36ena setmana gastronòmica de Girona, organitzada per l'Associació d'Hostaleria de Girona. El jurat qualificador va avaluar ahir les candidatures puntuant sobretot la proposta estètica més original i la manera en com l'article de la botiga i l'element gastronòmic s'integren en l'espai.

El jurat estava integrat pel president de Girona Centre, Josep Maria Noguer; i la gerent de l'associació, Mònica Bartrina; el president de l'Associació d'Hostaleria, Josep Carreras; el director d'Iglésies Associats, Toni Iglésies; la tècnica de l'Àrea d'Ocupació, Empresa i Comerç, Tania Morell Valios; i Nino Valiente, de la cooperativa de vins i olis Empordàlia. Els premis s'entregaran divendres (13.30 hores), a la sala de plens del consistori.

L'objectiu és promocionar el comerç local a través del fet gastronòmic, formentar alhora el producte de la terra i implicar el comerç en esdeveniments de ciutat.