18 de abril de 2016
18.04.2016

El Parlament vota en contra d'una partida per millorar la plaça Catalunya

18.04.2016 | 06:30

El Parlament de Catalunya ha rebutjat una proposta de resolució del PPC que instava a incloure als pressupostos d'aquest any una partida per la reforma, millora i arranjament de la plaça Catalunya de Girona. En concret, es reclamava al Govern presentar en el termini de sis mesos el projecte de reforma.
La proposta de resolució ha estat votada en contra per Junts pel Sí i la CUP; i per la seva part, Catalunya Sí que es Pot i Ciutadans se n'han abstingut. El president provincial del PP de Girona i portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha destacat que «ja fa molts anys que des del PPC estem reivindicant aquestes obres, mitjançant propostes de resolució i esmenes als pressupostos, però fins ara el Govern de la Generalitat no ha volgut fer-hi front ni assumir aquesta reforma tan necessària, de la qual té ple coneixement l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA)».
Per la seva banda, el portaveu adjunt del grup parlamentari del PPC, Santi Rodríguez, ha explicat que «des que l'any 2001 l'ACA va recomanar a l'Ajuntament reformar la plaça Catalunya pel perill que poden suposar les crescudes sobtades del riu Onyar i cap equip de Govern de la ciutat, ni el Tripartit ni el de CiU, no ha fet res per solucionar-ho ni ha tingut en compte aquesta recomanació, cosa que és del tot inadmissible sobretot quan estem parlant de garantir la seguretat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema