Fort ensurt a la carretera Barcelona de Girona ahir de bon matí. Va caure tota una cornisa d'un edifici i tant la canal com part d'aquest element de l'edifici van acabar al cim d'un cotxe que circulava per la via. Malgrat l'espectacularitat del succés no va haver-hi cap ferit.

Els veïns, en aquell moments dos que eren dins d'un dels pisos, van haver de ser desallotjats. També uns veïns que entraven a viure en un dels pisos. Bombers, Policia Municipal de Girona van estar treballant en totes les tasques d'emergències. A més, a causa del despreniment la carretera Barcelona va resultar tallada durant més de dues hores. Des de quarts d'onze del matí i fins a l'una del migdia la via estava barrada al pas en els dos sentits de la marxa, des de l'entrada de Girona procedent de Mas Gri fins a l'altura del carrer Santiago.

Molts curiosos també es van acostar en veure els fets, ja que l'edifici afectat és a prop d'un centre comercial de la ciutat. I és que fins entrat el migdia els serveis d'emergències van treballar a la zona i tot seguit ho van fer diverses màquines, que van estar retirant la runa procedent de la cornisa que havia caigut daltabaix de l'edifici de número 122 de la carretera Barcelona de Girona. N'hi havia per tota la via i un cop reoberta encara s'hi podien veure restes de la pols del material d'obra d'aquest edifici.

El despreniment es va produir quan passaven pocs minuts per a les deu, en un bloc de dues plantes. A la carretera Barcelona hi dóna la cornisa i la mala sort va fer que es precipités juntament amb la canal. De retruc, part del material desprès va caure sobre d'un cotxe, però no es van haver de lamentar ferits. L'edifici no va patir danys estructurals, però al lloc s'hi van desplaçar arquitectes municipals juntament també amb regidors i l'alcaldessa de Girona.

Els Bombers van estar sanejant la façana i vam treballar-hi amb l'autoescala per poder anar traient els elements que provocaven més perill. Segons fonts municipals , després de l'examen no es van detectar afectacions estructurals a l'edifici. Estava previst que al llarg d'ahir els veïns ?pogues?sin tornar a casa. Quant a possibles sancions i multes cap als propietaris de l'immoble, un cop mirat pels serveis tècnics municipals, van assegurar que no se n'havia trobat cap. Ara, els tècnics faran un informe dels danys que es van produir a causa del despreniment. i li remetran al propietari perquè arregli els desperfectes.??