L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà oferiran un total de 50 propostes, entre abril i juny, dirigides als joves que engloben cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts, i mostres artístiques, entre altres. Les activitats estan programades per l'àrea de Joventut. Com a destacat, el 30 d'abril se celebrarà al Parc del Migdia una nova edició del 360fest, el festival dels alumnes dels instituts de Girona i Salt.

Pel que fa a accions juvenils que ja s'estan duent a terme, l'Estació Espai Jove ja es troba immersa en el tercer cicle de tallers de mobilitat internacional «El Rodamón», el qual mostra als joves interessats com es viu una experiència a l'estranger per treballar, estudiar o millorar els seus idiomes. A més, ofereix assessorament per als joves que volen arrencar el seu propi projecte empresarial. En l'àmbit formatiu també s'hi ofereixen grups de conversa d'anglès i català. També acull altres serveis com les orientacions per a famílies o els tallers d'èxit escolar i durant el segon trimestre del 2016 continuarà acollint el Mostrar't, amb tres artistes emergents.

De les activitats que es duran a terme a Els Químics cal destacar una àmplia oferta formativa de cursos i tallers com el projecte la Ràdio Atòmica o els grups de conversa en anglès o de ball, que ja es troben totes les setmanes a l'equipament. L'Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d'activitats de qualitat en l'àmbit musical i seguirà oferint xerrades vinculades a l'orientació acadèmica.