21 de març de 2016
21.03.2016

El reboster Jordi Roca elabora mones de pasqua solidàries

Es poden comprar per trenta euros a la botiga Rocambolesc i els diners aniran a la Fundació Mona

21.03.2016 | 06:30
Les diferents mones de pasqua fetes pel pastisser Jordi Roca.

El millor xef pastisser del món, Jordi Roca, ha fet la seva primera mona de pasqua inspirant-se en els Ximpanzés del refugi de la?Fundació Mona. El cap de postres d'El Cellera de Can Roca ha fet una mona solidària, ja que el 100% dels beneficis de la seva venda seran destinats al centre de rescat de l'associació a Riudellots de la Selva.

Es tracta d'un pastís que es pot degustar en diferents versions: de xocolata negra (versió vegana), de xocolata amb llet i de xocolata blanca, totes amb una dolça sorpresa amagada a l'interior.

Tant el reboster com l'associació han volgut posar un preu assequible a totes les butxaques i costarà 30 euros per facilitar que totes les butxaques puguin fer un regal solidari en aquest dia tan especial per a les famílies.

Les mones ja es poden trobar a la botiga Rocambolesc de Girona, situada al carrer Santa Clara. També es poden comprar a la botiga de Madrid. La mona no es pot enviar a causa de la seva delicadesa. Totes les comandes s'hauran de passar a recollir a Rocambolesc. De totes maneres, es pot fer reserva per telèfon, al 972 416 667.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook