Girona Innovació inaugurarà demà una exposició amb obres d'artistes gironins amb l'objectiu de recaptar fons per al Casal dels Infants de Salt.

Els autors que participen en la mostra són Pep Ametlla, Joan Ayuso, Jordi Bofill, Montserrat Costa, Quim Domene, Bartomeu Espunya, Anna Gainza, Hilda López, Juan Antonio Martín, David Martín, Paco Padilla, Lluís Roura, Carles Torrent i Toni Tort, que han donat les seves obres pertal de vendre-les per aconseguir beneficis pel casal.

L'exposició podrà visitar-se des de demà i fins el dia 1 de juliol a la seu de Girona Innovació, al carrer Joan Reglà de la ciutat. L'objectiu és que serveixi per donar suport a una entitat d'acció social que des del 2010 treballa amb infants, joves i famílies en risc d'exclusió social a Salt. Després del tancamenet de l'exposició, se subhastaran les obres que no s'hagin comprat.

Artistes a la presentació

L'acte de presentació comptarà amb la presència del director del Casal, Ferran López, Montse Argelaguet, de Girona Innova, i alguns dels artistes que han participat en la mostra.