Els amants de la història i en especials tots aquells a qui els agrada el passat de Girona estan d'enhorabona. Com ja sabeu, sortegem entrades, cinc dobles en concret, per fer una visita guiada al que serà Aqua Gerunda.

Es tracta d'una visita amb l´arqueòloga de l´excavació sobre les troballes obtingudes al recinte i les cronologies de les fases d´excavació i datació del Antic Hospital de Clergues de Girona, s. XII fins l´època romana. Durant la visita, que es farà el proper dia 19 de març a les 10 hores. El temps de la mateixa serà aproximadament de 45 minuts.

El local es troba situat al carrer Riu Galligants número 5, al barri de Sant Pere de Galligants, i forma part, juntament amb els dos locals annexos, d'un antic edifici monumental que va acollir el primer hospital de Girona, el conegut com a hospital dels clergues o dels capellans, que consta en la documentació escrita a partir del segle XII, i va mantenir la funció fins a mitjan segle XVIII, moment en què l'edifici va passar a mans dels militars i, posteriorment, va servir al drapaire Escatllar.

El sorteig es farà el proper dia 18 de març a les 12 del migdia. Per participar, només has de fer un comentari en aquesta notícia i explicar-nos la teva millor anècdota amb la història de la ciutat.

Molta sort!