Un dispositiu entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt va acabar amb tres persones arrestades d'una mateixa família. Es tracta d'un matrimoni i d'una cosina que presumptament traficaven amb cocaïna. Els arrestats són veïns de Salt, de nacionalitat marroquina i de 36, 32 i 18 anys. No tenien antecedents i, després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, van quedar en llibertat amb càrrecs.

El dispositiu conjunt entre els Mossos de la comissaria de Girona, agents dels antiavalots (Arroc) i la Policia Local de Salt es va fer el 29 de febrer. Es tractava d'una actuació conjunta que va començar a partir d'una investigació que agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Salt van iniciar ara fa un mes per localitzar un dels punts de venda de droga que se situava a Salt.

Cap a les set del matí del 29 de febrer, els policies van entrar i escorcollar un domicili del carrer Josep Irla de Salt. A dins hi van trobar 93 grams d'una substància blanca -presumptament cocaïna-, substància de tall, estris per manipular droga, cinc telèfons mòbils i 5.087 euros en efectiu, fraccionats en diversos bitllets i amagats en diversos llocs de l'habitatge. També van arrestar els tres individus.

Ambdós cossos policials asseguren que continuaran col·laborant per detectar els actes il·lícits que es puguin produir en el futur.