02 de març de 2016
02.03.2016

Comencen les obres a la central del Molí

Costen 874.357 euros i servirà per ubicar-hi el casal per a la gent gran, amb espais polivalents i sala de reunions

02.03.2016 | 06:30
Treballadors d´Actia col·locant els maons per tancar la zona d´obres.

Inici de la primera fase de recuperació de la central del Molí de Girona per convertir l'edifici del carrer Santa Clara en un equipament municipal amb un casal per a la gent gran del Barri Vell i del Mercadal.
El pressupost és de 874.357,53 euros i té un termini de 6 mesos. Amb les obres, a càrrec d'Actia Iniciativas SL, s'adequaran els accessos, els ascensors i les escales, la primera i la segona planta. Hi haurà una sala de reunions, una sala polivalent, cuina (per un menjador econòmic per a la gent gran) i espai per altres activitats. En una segona fase, es faran oficines municipals a l'entresol.
L'alcalde d'Albert Ballesta, ha exposat que «amb actuacions com aquesta es fa evident que la ciutat camina». La regidora d'Urbanisme, Marta Madrenas, indica que «representa recuperar un edifici en desús i alhora, significa complir un propòsit del govern». El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, ha destacat «l'important rol que jugarà l'equipament, llargament demandat, en la cohesió social del barri i especialment en l'atenció de la gent gran».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook