29 de febrer de 2016
29.02.2016

Detingut per portar més de 3 quilos de marihuana a l'estació de busos

29.02.2016 | 06:31

La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 25 anys, amb domicili a Bèlgica, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La unitat canina del cos va localitzar la droga dins la seva maleta, que es trobava a la bodega d'equipatge d'un autobús que anava cap a Amsterdam i Brussel·les.
Els fets van succeir el passat 25 de febrer, quan la unitat canina estava fent un servei de seguretat ciutadana per l'estació d'autobusos i trens de Girona. El vehicle tenia les portes obertes del portamaletes perquè estaven reparant una avaria elèctrica i la gossa va detectar l'olor de la droga. El detingut portava dues bosses de grans dimensions de plàstic negre amb la marihuana envasada al buit. En total, van comissar 3,140 quilos de marihuana.
El vehicle tenia les portes de la bodega obertes perquè estaven acabant de reparar una avaria elèctrica. Va ser llavors que la gossa va indicar que dins de la motxilla hi havia substàncies estupefaents. Va ser per això que el policia va demanar al conductor de l'autocar que identifiqués el propietari de la maleta.
En total, el detingut portava 3,140 quilos de marihuana. El jove, sense antecedents policials coneguts, va quedar detingut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook