El centre comercial Espai Gironès de Salt ha engegat la iniciativa «Els Matins de l'Espai» que busca donar un valor afegit a les compres als locals del centre i atraure més visitants durant els matins, a través d'una targeta de fidelització. Amb la targeta, els clients es podran endur deu premis de 100 euros cadascun per gastar als establiments del centre fins el 13 de maig. Les targetes es poden aconseguir demanant-les al Punt d'informació.

Per optar als premis caldrà fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les deu del matí i la una de la tarda de dilluns a dissabte, entre el 15 de febrer i el 13 de març, i omplir la targeta de fidelització amb deu segells (un segell per cada compra de 30 euros). Els deu premis de 100 euros se'ls enduran les deu primeres persones que aconsegueixin omplir la targeta amb els deu segells.

L'Espai Gironès, que l'any passat va celebrar el seu desè aniversari, va rebre durant l'any 2015 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar vendes per valor de 95'7 milions d'euros, un 2,5 % més que l'any anterior.