El PSC de Salt va recordar ahir una de les condicions que ha posat per aprovar els pressupostos. Els socialistes assenyalen que "el gran problema de Salt és l'atur" i, per aquest motiu, veuen "prioritari" que s'inverteixi en la "creació de llocs de treball i que el govern apliqui polítiques proactives en aquest sentit".

Conseqüentment, el PSC de Salt ha inclòs com a condició l'aprovació d'un full de ruta per aconseguir millorar la situació de l'atur. Els socialistes exposen que l'equip de govern s'ha compromès en aquest mandat a "millorar la formació de la població, incentivar la contractació dels sectors més vulnerables, i ampliar la prospecció empresarial". Al parer del PSC, totes aquestes propostes "no són possibles sense la consolidació d'una estructura de l'àrea de promoció econòmica".

Els socialistes admeten que "el full de ruta és ambiciós i no es pot calcular a hores d'ara la inversió que ha de suposar" i per això aquest primer exercici inclourà una partida pressupostària per fer un mapa de l'atur a Salt. L'estudi ha de permetre detectar quins són els perfils d'aturat que hi ha al municipi i, per tant, saber quines són les seves necessitats formatives bàsiques. ddg salt