El c va aprovar una moció del grup municipal del PSC en què es reclama fer un front comú per aconseguir l'obertura d'un CAP a l'Eixample. El document va tenir el suport de tots els partits a excepció de CiU, que es va abstenir. El text apunta al fet que aquest equipament sanitari s'ubiqués en terrenys de titularitat pública a la zona de les Casernes. Alguns dels grups municipals van qüestionar que es concretés el lloc i apostaven per altres alternatives.

Ciutadans va recordar que el seu partit ha fet gestions al Parlament per aconseguir l'obertura d'un CAP a l'Eixample. El PP i CiU van apuntar que aquesta qüestió ja apareixia en els compromisos electorals del partit. La regidora de Salut, Eva Palau, va ironitzar sobre el fet que el PSC li recordés els compromisos i va apuntar que porten almenys mig any treballant i que quan Salut demani la cessió de terrenys per fer-hi l'equipament, l'Ajuntament actuarà. La portaveu socialista, Sílvia Paneque, li va recordar que CiU porta cinc anys al govern municipal. Eva Palau va dir també que antigament hi havia un CAP a l'Eixample, concretament al carrer Maluquer Salvador, que el PSC va traslladar, amb Joaquim Nadal d'alcalde, Marina Geli com a consellera de Salut i Ferran Cordón com a delegat de la Generalitat.

La moció del PSC demanava una salut pública de proximitat, de qualitat i universal i incloïa buscar les solucions «amb especial urgència» per les situacions de massificació als CAP de Can Gibert i el Doctor Vilaplana, a Taialà; i una ampliació del criteri d'envelliment, més enllà del de mobilitat reduïda, per als casos d'atenció domiciliària, especialment a Torre Gironella i a la Vall de Sant Daniel.